PRAKTIK //

Praktikant til reklame- og kommunikationsbureau

Er du ferm til research? Interesseret i sprog og kulturelle koder? Værdsætter du struktur og er du velfunderet i både dansk og engelsk? Så er det måske dig vi søger.

 

Hos reklamebureauet REPUTATION søger vi lige nu en praktikant til forårssemestret. Du vil indgå i vores projektleder- og konsulentteam med mange spændende opgaver. Vi søger en studerende på kandidatniveau med mulighed for et praktikophold på 4-6 mdr.

Opgaver spænder over alt fra:

  • Research arbejde
  • Strategiudvikling
  • Udarbejdelse af præsentationer/skriveopgaver
  • Generel assistance til projektledere samt administrative opgaver som projektplaner, budgetter, fakturering etc.

Din profil:

Taler og skriver flydende dansk, engelsk og har gerne en god forståelse af svensk og norsk.

 

Går på en relevant kandidatuddannelse indenfor kultur- eller sprogstudier, markedsføring, strategi eller projektledelse.

REPUTATION er en del af det internationale netværk Publicis Groupe og vores kunder er derfor ikke blot baseret i Danmark, men over det meste af verden.

Overvejer du at styre din karriere i retningen af kommunikationsbranchen er dette muligheden for at stifte bekendtskab med dagligdagen på et reklamebureau. Vi glæder os til at modtage din ansøgning samt CV.

Send din ansøgning til Cecilie Skov Andreasen via cecilie.skov@loland.dk  senest d. 10 februar.

NB: Hvis vi ikke når at få tingene til at passe i dette semester, hører vi alligevel gerne fra dig med henblik på et evt. praktikophold i efterårssemestret.

FOMO

Follow us for more business, behind-the-scenes stories and dirty little agency secrets